Vårt sortiment

ENDAST TILL RESTAURANGER

Följande produkter går inte att beställa på systembolaget.

Italien

Toscana

Här har druvan Sangiovese härskat sedan lång tid tillbaka, en ömtålig skapelse som om man vårdar den rätt ger fantastiskta viner. Toscana är även hem för flertalet internationella druvor, som trivs i den fantastiska och skiftande miljö som Toscana erbjuder. Våra hus kommer från de traditionellt högst ansedda områdena Brunello och Chianti Classico, men även en i vinkretsar relativt nykommen stjärna som Bolgheri har hittat till oss.

Piemonte

Italiens, och ett av världens mest respekterade vinområde. Här är druvan Nebbiolo kung, men här odlas även Barbera, Dolcetto och flertalet andra lokala och internationella druvor. Vi har som vanligt fokus på det traditionella, med högsta kvalitet och lokal förankring som ledord.

Frankrike

Champagne

Äkta kärlek rostar aldrig! För mig är Frankrike komplett. Här finns inget man saknar. Då vi är under en expansiv fas så lägger vi i nuläget ner enormt mycket tid på att hitta lika många fantastiska producenter här som vi tidigare gjort i Italien. Vi har i dagsläget två (snart tre) makalösa producenter i Champagne, en lika bra i Chablis men vi kommer under 2016 har stort fokus på Rhone, Alsace och Bourgogne.

Chablis

RESTAURANGER OCH SYSTEMBOLAG

Kontakta oss för mer information, restauranger och systembolag är under uppbyggnad.


Läs vår Prislista (kontakta oss för mer information, lösenord krävs).